Йордан Морехон победи Петър Белберов с 3:2 съдийски гласа в

...
 Йордан Морехон победи Петър Белберов с 3:2 съдийски гласа в
Коментари Харесай

Йордан Морехон надделя над Петър Белберов на Купа Странджа

 Йордан Морехон победи Петър Белберов с 3:2 съдийски гласа в мач сред представители на България в категория (+92 кг) на Купа " Странджа ". Двамата оправдаха упованията и направиха зрелищен конфликт, който подвигна феновете по трибуните на крайници.

 Морехон и Белберов си размениха по един рунд, като бронзовият медалист от Евро 2015 взе първата част, само че актуалният трети от Европейските игри обърна нещата във втората част. Морехон сподели повече прохлада в третия рунд, с цел да вземе и успеха в края.

Така националът ни се класира за 1/4-финалите, където ще срещне Алгирдас Баниулис (Литва). Мачът им е на 8 февруари.

При 63.5-килограмовите Красимир Джуров (63.5 кг) отстъпи на Йерасил Танкай (Казахстан) с 0:5 гласа. Националът ни стартира по-колебливо мача, само че във втория рунд увеличи равнището. Всичко се реши в третата част, където за жалост Джуров не съумя да обърне резултата, макар мощната поддръжка от трибуните.

В друга среща от деня Мартин Златков (+92 кг) загуби от молдовеца Николай Бурдуя след два рунда. Отново при най-тежките Кирил Борисов бе заставен да се откаже след втория рунд в мача си с Николос Бегадзе (Грузия) след травма на ръката.
 Радослав Росенов с съвършено начало за Купа
Радослав Росенов с съвършено начало за Купа " Странджа "

Категорична победа на Радо
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР